Achetez 90 € ci-dessus, obtenez la livraison gratuite
Brooklyn Nets 89-104 Milwaukee Bucks
19 Jun

Brooklyn Nets 89-104 Milwaukee Bucks

Brooklyn Nets tog føringen i sidste runde af spillet. Jeg troede oprindeligt, at Brooklyn Nets kunne tage føringen og med succes få chancen for at kvalificere sig til de syv serier i slutspillet. Fans i Brooklyn Nets trøje fra begge sider er kommet i en varm tilstand. Milwaukee Bucks konkurrerede med Brooklyn Nets i det 6. spil. Milwaukee Bucks slog Brooklyn Nets 104-89 hjemme og bundet den samlede score til 3-3.

Brooklyn Nets har været ved en lav ebbe i første halvdel af disse spil. Milwaukee Bucks førte med 11 point ved pausen. Durant førte holdet til kontraangreb i anden halvdel, men Brooklyn Nets var stadig ikke i stand til at overhale resultatet. Selv i slutningen af ​​kvartalet blev han slået til en score på mere end et dusin-0. Dette dræbte Brooklyn Nets 'chance for overhaling i vuggen direkte og fik spillet direkte til at miste spænding. Her sælger vores onlinebutik Milwaukee Bucks trøje.

Brooklyn Nets og Milwaukee Bucks afslører, hvem der bliver den ultimative vinder i morgen, lad os se frem til deres vidunderlige præstation.

Produits les plus consultés